Aanvraagjes

Hier vind u de mogelijkheid om producten aan te vragen of andere wensen kenbaar te maken.

Lieverkoekjes worden niet gebakken. Hoewel lieverkoekje iets lieflijks in haar naam heeft is de uitspraak ‘lieverkoekjes worden niet gebakken’ eerder bedoeld als een snauwerige opmerking voor mensen die het altijd net even anders willen. Hoewel we ons er terdege van bewust zijn dat een spreekwoord een spreekwoord blijft willen wij het lieflijke uit Lieverkoekje naar boven halen.

Wat dat precies inhoudt? Wanneer u onze website bekijkt en u ziet een mooie gele stoel en een schattige groene armband dan zou het kunnen zijn dat u nog liever een groene stoel en een gele armband had gehad. Dan kunt u het formuliertje hieronder invullen met het verzoek dat u liever een groene stoel en een gele armband heeft.

Het kan ook zijn dat uw voornemen om allerlei versieringen te maken voor de bruiloft van uw nicht enkel en alleen bij een voornemen - en misschien wat materialen – is gebleven. Of dat uw paarse poppenhuis een roze kleurtje nodig heeft of uw tafel toe is aan een nieuwe look.

Liever zeggen we op alles ja, maar nog liever kijken we naar wat we echt kunnen doen zodat u liever de volgende keer bij ons uw lieverkoekjes bakt.

Uw Lieverkoekje.

 

  

 

Contactformulier

Uw naam:
Adres:
Postcode & Plaats:
Telefoonnr:
Emailadres:
Onderwerp:
Aanvraag:
Wat voor product, kleur, afmetingen, materiaal, etc.